torsdag 18 januari 2018

10 böcker jag planerar att läsa om

Tjenare allesammans! Idag är det inte tisdag, utan torsdag för jag är sen - som vanligt - men tänkte ändå köra veckans Top Ten Tuesday!  Vad som dock är nytt för den här veckan är att TTT har flyttat, och nu hålls av That Artsy Reader Girl, så kika in där om ni vill veta mer om TTT och framtida teman! Veckans tema är hur som helst Bokiga löften. Mitt enda bokiga löfte för 2018 är mitt Goodreadsmål som ligger på 30 böcker, även om det är mer av en riktlinje. I år tänker jag nämligen försöka ha den inställningen till läsning att jag gör det för min skull, för att jag vill och för att det är kul - och därför har jag valt att inte sätta upp särskilt många mål. Pågrund av det tänkte jag göra min egen tolkning på veckans tema, och istället lista 10 böcker jag vill försöka läsa om i år - nästan som löften, även om jag inte tänker kalla det det för att sätta press på mig själv. Här kommer böckerna!


Minst en Sophie Kinsella bok (tjeck!)
För att Sophie Kinsella är bäst, och mer om det kan ni läsa HÄR.

Som stjärnor i natten
För så fin bok. En av de viktigaste böcker jag någonsin läst och känner att det är dags att återvända till den snart.

We Were Liars
För att jag köpte hem den i Deluxe-Edition eftersom jag inte ägde den sedan innan, och nu när jag väl köpt den måste jag ju liksom läsa den. Och för att det typ är en av mina absoluta favoritböcker genom alla tider (aka mina 19 levda år).

A Court of Thorns and Roses och A Court of Mist and Fury
För att de är superbra, och så jag kan läsa den tredje delen: A Court of Wings and Ruin, utan att bli helt förvirrad för att jag inte minns allt som händer i böckerna innan.

The Kiss of Deception 
Samma anledning som ovan.

Den femte vågen och Det oändliga havet
Samma igen. Väntat så länge på Den sista stjärnan att det blivit för länge.

To All the Boys I’ve Loved Before
Samma anledning igen, vill så gärna fortsätta med serien och få se vad som händer med Lara-Jean.

Fangirl
För att det är en av mina favoritböcker och känner att jag liksom saknar den. Är det konstigt?

Vilka böcker är ni sugna på att läsa om i år?
Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Kul att du är tillbaka! Själv är jag himla sugen på att läsa om Liftarens guide till galaxen, Harry Potter och Sagan om Ringen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Inte hört om Liftarens guide till galaxen, men ska kolla upp den! Åh vill också läsa om Harry Potter! Lyssnade på dem som ljudböcker när jag var liten, men var så länge sedan och kommer ihåg så lite av det hela att det nästan känns som om jag aldrig läste dem, så vill verkligen ta mig igenom dem igen :D

      Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: