Vem är jag?

Så hej på er allesammans! Mitt namn är Kimberly och jag är en tjej på 20 år som i våras tog studenten från det samhällsvetenskapliga programmet, inriktning beteendevetenskap! Just nu tar jag ett sabbatsår för att räkna ut vad fan jag ska göra med resten av mitt liv, och under tiden planerar jag att också försöka läsa så mycket jag bara kan. Just nu fokuserar jag främst på ungdomslitteratur i alla dess former för att jag än så länge inte hittat någon typ av litteratur som verkar mer intressant, men man ska aldrig säga aldrig och då och då kommer nog några andra böcker slinka igenom också.

Jag är en såndär person som tänker lite för mycket, vilket ni säkert kommer se om ni stannar kvar här ett tag, och får ni inte nog med mina spretiga tankar kan ni läsa vidare på min andra, lite mer personliga, blogg Kimberlys (mest orginala namnet någonsin, jag vet). Förutom det så är jag nörd på heltid, optimist åtminstone större delen av tiden och vegetarian mer eller mindre alla årets dagar. Jag börjar tycka om att dricka kaffe (med havremjölk!), bland det bästa jag vet är att sitta inne och läsa medan regnet smattrar mot taket och jag är officiellt en Huffelpuff. Vad mer kan man behöva veta?

Nu när vi ändå kör hela pressentationsgrejen och sådär, tänkte jag att det kanske kan vara läge att förklara det aningen udda namnet till den här bloggen. När jag valde domännamn ville jag ha något annorlunda och lockande, något som stack ut men som ändå var en bra beskrivning av böcker för mig - och därför valde jag Aldrig Bara Ord. Självklart får man tolka det som man vill, men för mig innebär det att böcker är så otroligt mycket mer än bara ord. De är känslor, äventyr, erfarenheter, insikter, vänskaper. De är en hel värld. De kanske består av ord och bokstäver men en bok är aldrig bara det, den är alltid så mycket mer - innehåller så ofantligt mycket mer än det. Därför tyckte jag att Aldrig Bara Ord var ett passande namn (plus att en hel del andra domännamn var ju faktiskt redan upptagna om vi ska vara ärliga, så lite var man jag ju tvungen att kompromissa. Inte Bara Ord hade ju kanske varit lite catchigare, men där någon annan hade hunnit före. Men Aldrig Bara Ord är bra det med - det är bäst!)

Tack för att ni tittade in och tack för alla gånger ni läst ett inlägg här på min lilla blogg! Jättekul att jag kan få dela min läsglädje med någon och ser framemot att få fortsätta att göra det i framtiden!

Kram
Kimberly

Psst! Följ mig på Tumblr för ännu mer bokgalenskap!

1 kommentar:

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: