måndag 1 februari 2016

Kommande böcker: Februari 2016

Dags att kolla på vilka nya böcker som kommer den närmaste månaden! Och dessutom, eftersom det inte blev något sånt här inlägg för Januari, tänkte jag nämna några av böckerna som släptes förra månaden också.


Så okej, Februari är en månad där väldigt få nya böcker som släpps. Åtminstone ungdomsböcker. De enda jag kunde hitta var:

12 Februari: Pretty Little Liars: Felfri (del 2) av Sara Shepard släps av Modernista. Jag har läst de fyra första böckerna i Pretty Little Liars när de kom ut för flera år sedan på svenska i en tidigare utgåva av ett annat förlag och tyckte helt okej om dem, men betvivlar att det är något jag vill gå tillbaka och läsa om. Men läsvärda för alla som gillar första boken!

Sedan släpps några böcker i pocket också och det är After: När vi tvekade av Anna Todd (släpps preliminärt 19 Februari) och Black Ice av Becca Fitzpatrick (släpps preliminärt 15 Februari).

Sen, som sagt så gjorde jag inget inlägg för böckerna som släpptes i Januari. Faktum med att det inte släpptes särskilt många böcker i Januari heller, men tänkte ta upp två av dem som verkade lite intressanta i alla fall:


19 Februari: M varken mer eller mindre av Petra Backström: Vet inte så mycket om den här boken förutom att den handlar om kärlek och röriga relationer. Men har hört bra om den och av någon anledning känns den nyskapande och spännande!

27 Februari: När livet börjar om av Lucy Dillon: Samma sak här som med boken ovan. Vet egentligen inte så mycket, och har ju faktiskt inte ens läst något av Lucy Dillon än, men har två av hennes böcker hemma och ser hemskt mycket fram emot att få läsa dem. Den här ska handa om två personer som tar över ett gammalt hotel på landet, men allt går inte som de tänkt sig. En dag när en kvinna blir påkörd och tappar minnet precis utanför hotellet så erbjuder de henne att stanna på hotellet och hela tillvaron förändras.

Har jag glömt någon bra bok så får ni gärna kommentera!
Kram
Kimberly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: