söndag 5 juni 2016

BLOGGEN 1 ÅR!!!

Hej på er allesammans. Nu har ännu en intensiv vecka gått mot sitt slut, och alldeles snart ska jag iväg å fira en kompis som fyller år, men först ville jag bara titta in, ge er en liten uppdatering och berätta att bloggen faktiskt blir ETT ÅR idag!!

Ett år. Herre Gud, jag har faktiskt hållit på med det här i ett helt år. Det är helt sjukt. Tiden har gått så fort! En sommar och ett läsår bara flög förbi, fyllt av böcker och recensioner, läsande och skrivande - och nu är vi här, ett helt freaking år senare.

Men det har varit så kul! Så lärorikt, och givande och kul! Det har öppnat upp mina ögon för litteratur på ett helt annat sätt och gett mitt tillgång till en hel gemenskap och på något sätt är jag bara så tacksam för att jag hittade hit. För att jag satte mig ner för ett år sedan och och skrev in aldrigbaraord i bloggadress-fönstret på bloggers platform och tryckte på skapa (kommer knappt ihåg om det var så det gick till, men någonting liknande). Tacksam för att jag fått de möjligheterna som kom sedan, och för att jag växt som person tillsammans med bloggen.

Sedan är jag självklart så otroligt tacksam för att det är någon där ute som läser det här. Så otroligt tacksam för er som hittat hit, för er som bara läst en enstaka recension någon gång och självklart för er som stannat kvar. Ni gör varenda blogginlägg värt det.

Wow, ett helt förbaskat år alltså. Det är nästan så att jag börjar känna mig som en riktig bokbloggare. Nästan.

Nu hoppas jag bara att ett precis lika fint bloggår ligger framför mig!!


PS varje veckas läsupdatering brukar alltid komma ut på söndagar, och jag vet att bloggandet har blivit väldigt ostrukturerat på senaste tiden, men bara för den här gången kommer jag att skjuta på det till på måndag eftersom det ändå inte är någon jerka den här veckan. Men då så kommer det, lovar.

Kram på er
Kimberly

6 kommentarer:

  1. Men å grattis! Känns som om det var nyss du började - samtidigt är din blogg en självklar del av bloggarna jag följer :) hoppas det blir många fler fina år! ♡

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!! :) Jag vet, kan inte förstå att det har gått ett helt år! Åh, samma! Din blogg har verkligen blivit en självklarhet för mig med, så blir jätteglad att höra att det! Tack och detsamma fina du <3

      Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: