måndag 11 juli 2016

Bokbloggsjerka 8 – 11 juli: Läsplaner för tillfället + podcast?

Hej på er! Tänkte utan omsvep ta och svara på veckans bokbloggsjerka! Denna gång ställer Annika den här frågan: Vi kör en superenkel fråga i veckan: vad läser du just nu och vilken bok har du tänkt ta till efter den är utläst?

Just för tillfället läser jag To All the Boys I've Loved Before av Jenny Han. Dock är det här inlägget tidsinställt, och skrivet på fredagen - så är mycket möjligt att den redan är utläst när ni läser det här. Men efter den planerar jag hur som helst att läsa The One av Kiera Cass. Efter den får vi se vad det blir.

Dock så innehåller veckans jerka en superintressant bonusfråga: Jag har blivit med mp3-spelare och eftersom jag inte lyssnar på ljudböcker skulle jag vilja ha tips på podcaster eller annat trevligt man kan lyssna på när man är ute och spatserar i skogen (eller var som helst för den delen).

Jag har precis själv också börjat lyssna på podcaster - eller ja, ett podcast för att vara exakt för längre än så har jag inte kommit. Men jag gillar det jag har lyssnat på i alla fall - eftersom det bara är ett dock så har jag också bara ett tipsa att komma med och det är Den fantastiska resan med Zara Larsson och Noel Flike. Vilken faktiskt är så mycket bättre än jag trodde att den skulle vara. Mina kompisar har tjatat på mig typ i en evighet att jag borde börja lyssna på den. Och så gjorde jag det och nu är jag fast. Skulle nog främst rekommendera till ungdomar eftersom den tar upp många problem som unga går igenom, men även problem i samhället i stort (vilket såklart också skulle kunna vara väldigt intressant för vuxna också), men ur en tonårings synvinkel. Jag gillar det. Det känns lite uppfriskande att lyssna på två personer som praktiskt taget är i samma situation som jag själv. Som växer upp, går i skolan osv. Den är liksom väldigt träffande. Och underhållande, främst underhållande.


Tipsa gärna om podcasts ni lyssnar på!
Kram
Kimberly

2 kommentarer:

 1. Men alltså HURRA för att du hittat den fantastiska resan! Min absoluta favvopoddis. Lyssnar du från början? Om ej så borde du verkligen. Jag har ju kommit ikapp nu och saknar dem verkligen de sex dagar i veckan de inte släpper podd. Håller med om att den är sjukt underhållande! Tycker dock också att de är sjukt smarta. Men samtidigt inte översmarta utan känns mer som ens väner ju? Okej nog fangrilat.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet känner lite samma! Jaa, precis lyssnar från början, och kan verkligen tänka mig att det känns tomt när man bara har ett i veckan att lyssna på - sådan tur är har jag fortfarande ganska många kvar ;) Åh, jag förstår verkligen vad du menar! Känner precis likadant! De får en liksom att tänka, och kommer med smarta synvinklar, men de känns fortfarande som några man skulle kunna ha en helt vanlig konversation med som ändå är i typ samma situation som en själv - ingen professor som är jättepåläst liksom, utan någon som ändå är nära en själv om det nu makes any sense?
   Kram! :)

   Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: