fredag 12 maj 2017

Det blev visst en paus

Alltså FÖRLÅT allesammans. På nästan två månader har inte ett endaste inlägg kommit upp. Två månader, det är ju helt sjukt. Jag har nästan inte missat en vecka sedan jag startade den här bloggen, och nu är vi uppe i två månader. Jag vet knappt ens vad som hände. Jag antar att man kan säga att livet kom emellan som det för det mesta gör för eller senare.

Det har bara varit så extremt mycket de senaste månaderna. Med skolan, med jobbet, med skivor och annat studentrelaterat (jag vet att det låter som en pissursäkt, men det är så det ligger till). Att gå i trean är definitivt mer stressigt än jag trodde det skulle vara, men kanske beror det mer på mig än det faktiska skolarbetet. På att jag har så mycket annat för mig utanför skolan dessa dagar. Speciellt de senaste tre veckorna har varit helt galna med inlämning av gymnasiearbetet, mösspåtagning, fyra skivor, och jobb minst två gånger i veckan. Det har verkligen inte funnits någon tid eller ork för så mycket annat. Speciellt inte att blogga.

Eller, tja, nu ljög jag kanske lite. För jag har faktiskt bloggat de senaste veckorna. Bara inte här, utan på min mer personliga blogg Kimberlys (jag vet att det är världens mest fantasilösa namn på en blogg, men jag var 12 när jag startade den, så försök att inte vara allt för dömande). All sömnbrist och allt rännande på stan under småtimmarna och bara livet, har inspirerat mig på senaste tiden. Så har startat upp den bloggen igen (bloggade där innan jag startade den här bloggen). Saknar ni mig får ni jättegärna kika in där så länge. Jag kommer tillbaka hit igen också. Bara inte riktigt än.

För egentligen handlar inte den här pausen om att inte har haft tid att blogga, den handlar om att jag inte har inte läst. Knappt ett endaste kapitel har jag avslutat sedan mitten på mars (utom läsning för skolan som jag varit tvungen att ta tag i). Det är förfärligt. Kan inte minnas senaste gången jag läste så här lite. Och jag vet inte ens varför (eller jo, dels pågrund av tidsbristen, men förutom det)! Jag har bara ingen lust alls att sätta mig ner att läsa (trotts att jag samtidigt saknar det lite, motsägelsefullt, jag vet). Och det är lite svårt att driva en bokblogg utan att faktiskt läsa böcker. Jag tvivlar inte på att jag kommer börja läsa igen, absolut inte, men jag tror inte det kommer ske idag, eller imorgon, eller om en vecka. Jag har fortfarande väldigt mycket kvar i skolan, slutspurten i alla ämnen innan jag tar studenten, och sen kommer just självaste studenten. Jag tänker att jag ska låta läsningen ligga kvar på hyllan fram till dess om jag inte får ett plötsligt sug om att börja igen. Bara chilla lite, inte pressa mig själv inom ett till område. Jag har tillräckligt med stress för skolan och diverse annat just nu. Läsningen får helt enkelt vänta lite till.

Men efter studenten, då kommer jag hörni! Då ska jag fanimej ta tag i läsningen om jag så måste tvinga mig själv till det. Jag är trotts allt inte riktigt jag när jag inte läser. Det är en sådan stor del av mig, så klart som satan att jag ska tillbaka till det. Men ibland måste man få ta en paus också. Ibland behövs det.

Tills dess får ni ta hand om er, så hörs vi om en månad eller så. Under tiden får ni jättegärna ta en titt på min andra blogg (ni hittar den HÄR) om ni vill. Där skriver jag om lite allt möjligt, bland annat om sömnbristen de senaste dagarna, om tobak, och om baksidan med att gå ut och dansa på klubb -spännande, eller hur. Och så får ni ta och ha det så bra!

Ha det gott allesammans!
Kram
Kimberly

4 kommentarer :

 1. Kul att höra från dig! Och usch vad tråkigt att inte ha lust att läsa, men ibland måste det väll få vara så. Du hittar tillbaka när det är meningen! Ska kolla in din andra blogg nu. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Åh hoppas du kommer tillbaka snart! :)
  http://bokrelaterat.blogspot.se/

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...