torsdag 30 juli 2015

Top Ten Tuesday v. 31

Det är dags för Top Ten Tuesday igen, anordnat av The Broke and The Bookish!

Veckans tema är karaktärer som gillar böcker, eller på något sätt är väldigt relaterade till böcker (jobbar i en bokhandel, skriver mycket o.s.v). Tyvärr är jag lite sen med att lägga upp det här inlägget, men bättre sent än aldrig.

Här kommer mina val!


Hermione från Harry Potter: Sån underbar boknörd!

Diana från alla själars natt: Nu var det ett tag sedan jag läste den här boken, men som jag kommer ihåg det hade hon bland det bästa jobben i världen - nämligen att studera gamla böcker!


Liesel från Boktjuven: Tror inte jag behöver motivera det här valet i huvudtaget faktiskt. 


Som jag kommer ihåg det är väll Hazel från Förr eller senare exploderar jag också något av en boknörd? Eller vad säger ni?

Sen har vi ju Sam ifrån Wolves of Mercy Falls serien, om jag minns rätt var både han och Grace ganska stora boknördar, och Sam själv jobbade väll i en bokhandel?

Sen har vi ju Tessa från The Infernal Devices, och Will själv tyckte väll ganska mycket om böcker?


Om jag minns det rätt var väll Edward från Twilight också ganska fördjupade i böcker (dessutom va den här GIFen väldigt söt)

Och sen har vi Juliette från The Juliette Chronicals, som läste mycket i sin barndom. Det framgår i serien att både böcker och ord var hennes räddning


Sist men inte minst: Belle från skönheten och odjuret! Den ultimata boknörden!


Så det här va min lista - vilka är era egna val? Dela med er!!

Kram
Kimberly


3 kommentarer:

 1. HUUR kom du på så Mång?! :O ;D jag har ju faktiskt läst de flesta av böckerna dina karaktärer kommer ifrån, men ändå tänkte jag inte på dem ... Bell mindes jag faktiskt, men valde att inte skriva om av någon anledning ..? :S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha hann faktiskt läsa en del andra Top Ten Tuesday innan jag skrev mitt egna inlägg hehe så fick lite insperation till vissa karaktärer som jag själv glömt - för visst är det svårt att komma på! Läste nyligen ditt inlägg också, och blev lite sur på mig själv för att jag glömde Minoo, men men.

   Va faktiskt också lite osäker på om jag skulle ta med Belle eller inte, eftersom hon är mer av en sagokaraktär och det jag främst minns från henne är ifrån filmen skönheten och odjuret som jag såg som lite. Men när jag väl var yngre var hon alltid något av en "idol" haha så kände mig lite tvungen att ta henne :)

   Radera
 2. HUUR kom du på så Mång?! :O ;D jag har ju faktiskt läst de flesta av böckerna dina karaktärer kommer ifrån, men ändå tänkte jag inte på dem ... Bell mindes jag faktiskt, men valde att inte skriva om av någon anledning ..? :S

  SvaraRadera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: