söndag 2 oktober 2016

Läsuppdatering v.39

Vet ni vad jag älskar med hösten?

Halsdukar, filtar, stearinljus, te (eller nja, sådär, men jag börjar gilla det mer och mer!), att löven byter färg och blir eldröda, sprakande orangea och härligt gula, höstskor, mysiga stickade tröjor, stickat över lag och... sa jag stearinljus?

Hösten är bara så mysig! Och nu är det officiellt höst! Vi är inne i oktober, det blir kallare och kallare, jag har börjat använda mina halsdukar, och sitter i skrivandets stund med nästan ett dussin stearinljus tända omkring mig. Åh, det är så härligt! Apropå höst planerar jag faktiskt att publicera ett inlägg om bra böcker som passar som höstläsning nästa vecka, så håll utkik!

Jag har hur som helst haft en bra vecka! Jag har jobbat lite, men det gick bra. Jag har haft endel plugg, men det har också gått bra. Och så har jag köpt höstskor. Och druckit te. Och varit med i min första bloggstafett! Så roligt det har varit! Tycker om det här med att flera stycken bloggar om samma sak, ungefär samtidigt. Det är så roligt att få följa vad alla andra tycker, det ger liksom mer på något sätt. Att först få läsa själv och reflektera, och sedan i samma veva få ta del av flera andras reflektioner. Väldigt intressant! Läsa mer om bloggstafetten kan ni göra HÄR och HÄR.

I veckan har jag dessutom läst ut Allt som blir kvar av Sandra Beijer. Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag känner inför den. Jag gillade den, men jag förstod den samtidigt inte riktigt. På samma gång som jag typ gjorde det? Ni hör själva, det här kommer bli en jobbig bok för mig att recensera och sammanfatta mina tankar kring. Men den var intressant i vilket fall som helst,  det kan jag åtminstone ge er. Resten måste jag grubbla lite på innan jag kan uttala mig om.

Efter Allt som blir kvar, som jag läste ut på bara några dagar, så gick det utför med läsningen. Jag plockade upp Vi två som LB-förlag skickade hem till mig i slutet av september, men jag känner ingen riktig läslust när det kommer till den. Å andra sidan har jag ju faktiskt bara kommit ca 40 sidor in, så jag borde ju ge den lite mer tid innan jag dömmer ut den i alla fall. Vi får väll se, jag får fortsätta kämpa och hoppas att läslusten kommer tillbaka!

Sen så ville jag bara säga att mitt inlägg om kommande böcker i oktober är liiite sent. Men det kommer, troligtvis imorgon, och absolut, absolut senast tisdag. Jag jobbar på det. Snart så.

Nu ska jag skriva lite på min psykologiuppgift, och jobba lite på inlägget och kommande böcker i oktober. Men sedan så ska jag kolla på Supernatural och kanske sticka lite? Och så lite te på det? Jo, det låter som en plan!


Ha det gott, så hörs vi snart! Och kommentera gärna och berätta om er vecka!
Kram
Kimberly

2 kommentarer:

  1. Ja det blir typ som en liten bokcirkel när man är med i bloggstafetter :D älskar också hösten. SÅ mycket.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst blir det! Så härligt :) Ja, eller hur! Hösten är nog min favoritårstid, så himla mysig!

      Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: