söndag 4 december 2016

Läsuppdatering v.48

Jag vet. Inte ett endaste inlägg (ja utom det här då) har det kommit upp den här veckan. Förfärligt. Och jag som hade en hel massa planer på en hel massa inlägg jag skulle skriva. Och så blev inte en endaste av dem av. Detta pga att jag 1) inte är den bästa på att planera, 2) är en lite för stor tidsoptimist om hur mycket jag ska hinna med på alldeles för lite tid och 3) det har bara varit mycket i skolan och på fritiden. Förlåt bloggen för att du alltid hamnar i sista hand. Jag älskar dig ändå.

Och vill ni veta vad det värsta är? Det är att det ser väldigt mörkt ut för resten av december också. Alltså Jesus Kristus vilken full månad jag har dragit på mig själv. Det är tamejfan allt möjligt. Julbord, julfiranden, födelsedagsmiddagar, laserdome spel med jobbet, baristakurs, en hel massa inlämningar och prov, jullshopping, lite mer julfiranden och sen självklart även självaste julen.

Men det ska ju bli kul också. Väldigt kul faktiskt. Jag måste bara bli lite bättre på att planera så jag kan få in bloggen på ett lite smidigt sätt också. Så att det inte slutar med att jag sitter söndag varje och skriver ett sorgligt litet inlägg som till större delen ändå är helt icke-bokrelaterat, och det är allt ni får. Jag ska bättra mig!

Nästa vecka dock, då lovar jag er att jag ska lägga upp mitt inlägg om kommande böcker i december (som är väääldigt försenat redan) och förhoppningsvis en recension. Jag ska jobba på det.

Om vi tillslut ska ta en sekund och ägna oss åt det bokiga jag hunnit med denna vecka i alla fall, så har det faktiskt involverat en hel del läsning! Jag läste ut Utvald, och har till och med nästan avslutat Karriär och köksbesvär av Sophie Kinsella som jag är helt förälskad i! Så himla mysig och rolig. Dessutom fick jag i fredags hem ett ett förhandsläsningsexemplar av Diabolic (!!!) av B.Wahlströms som verkar verkar jättebra - så det var superkul!


Hoppas ni alla har haft en superfin vecka!
Kram
Kimberly

2 kommentarer:

  1. Oh shit vilken fullspäckad månad du verkar ha framför dig! Men kul, som du säger:) vill också läsa Diabolic ååå *-*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja men eller hur, men ibland blir det så :) Men visst, den verkar superspännande! Så himla sugen på att läsa den! Jätteglad att jag av en händelse lyckades lägga vantarna på ett förhandsläsningsex när B. Wahlströms annonserade på sin instagram att de hade några ex kvar de ville skicka ut till folk som bloggar/skriver om böcker hihi :D

      Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: