söndag 19 februari 2017

Läsuppdatering v. 7 + Everything, Everything Trailern!!

Godkväll på er! Veckan som gått har varit en vecka jag var väldigt stressad inför. Vi hade väldigt många stora grejer i skolan, bland annat visade vi upp våra entreprenörskapsprojekt och jag utförde fältstudien till mitt gymnasiearbete m.m - och jag är en sådär person som har en tendens att oroa mig en hel massa inför saker. Men, allt gick faktiskt väldigt bra! Känns som om hela veckan bara har på flutit smidigt, trotts att jag var så stressad inför den. Jag har bara känslan av att det här har varit en väldigt bra vecka. Jag har varit glad mycket, jag har gjort saker som faller lite utanför min bekvämlighetszon utan större missöden, jag har tittat på High School Musical med några vänner, jag besökte min gamla skola, träffat gamla vänner och jag har pratat med personer jag inte brukar prata så mycket med. Att säga att veckan har varit bra känns för mesigt, men samtidigt passar det ordet så väl. Den har inte varit extra ordinär eller perfekt eller någonting sådant. Den har bara varit bra, men ibland kan bra vara ganska så fint med.

Dessutom (detta får inte glömmas) så var jag och såga La La Land i fredags! Jag har inte kunnat sluta sjunga på låtarna från filmen sedan dess (atm: Someone in the crowd could be the one you need to know...) . Älskade den. Visst var den lite udda, och kanske en aning seg ibland, men älskade musiken och karaktärerna och stämningen och bara hela grejen. Framförallt musiken. Den passade liksom så bra till filmen, band ihop det hela så himla fint. Helt klart ett måste om man gillar musikaler.

I och med att de här inläggen faktiskt heter läsuppdatering känner jag att jag faktiskt också måste nämna hur det går med läsningen: Det går sådär. Det går framåt, om än ganska så långsamt. Jag läser fortfarande Dödens märke och Rebel of the Sands parallellt och gillar båda! Mitt mål är att försöka läsa ut båda den här månaden. Jag jobbar på det, sakta men (ganska) säkert. Vi får väll se om jag lyckats.

Och så till inläggets sista punkt: TRAILERN TILL EVERYTHING, EVERYTHING SLÄPPTES NU I VECKAN! Blev så extremt taggad både på filmen och boken efter att sett den! Nu MÅSTE jag läsa boken. Genast nu på en gång. Tror filmen kommer vara jättebra (och då borde ju boken den är baserad på också vara det?). Åh, ser fram emot den här så mycket (och med den här menar jag filmen. Och boken. Och bara allt rörande Everything, Everything)!!


Berätta gärna om er vecka i kommentarerna! Jag vill även jättegärna höra era åsikter om Everything, Everything!

Kram
Kimberly

2 kommentarer:

 1. Åå vill också kolla på HSM med vänner!! Så mys. Låter som du haft en tippenvecka! Gillade La La Land riktigt mycket jag med, speciellt musiken som du :) och hels layouten som var sjukt perfekt tycker jag. Enda jag hade velat ha mer av var typ kemi mellan Gosling och Stone samt MER musik :')

  Tycker trailern till Everything, Everything ser lovande ut, även om jag kan tycka att den spoilar lite väl mycket ... Men du som inte läst boken verkar ju inte tycka det så vet inte :S är kanske smaksak x) tyckte boken var bra men inte super, tror filmen absolut kan göra den rättvisa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, ja rekommenderar, var så mycket nostalgi! Supermys :) Jaa så bra film! Gillade att den typ kändes väldigt genomtänkt, som om de verkligen lagt ner ordentligt med tid på den. Verkligen, hade absolut inte haft något emot mer musik heller!! Och håller med, kemin kunde varit lite bättre.

   Jo, har hört flera som tycker den är lite väl avslöjande och börjar bli lite orolig för det nu. Jag har ju inte läst boken så vet ju inte själv hur mycket av den trailern täcker hehe, så får hoppas att den inte spoilade allt förmycket :/ Filmen verkar väldigt bra i alla fall, så får hoppas jag tycker om boken också! Ska definitivt försöka läsa den så snart som möjligt :)

   Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: