lördag 11 februari 2017

Book Haul #15: Jul och rec-ex

Okej, jag vet att det var en hel evighet sedan det var jul - jag är extremt sent ute med den här book haulen - men var med i The Broke and the Bookis Secret Santa runt jul, och vill så gärna visa upp vad jag fick därifrån eftersom det var så spännande att vara med! Så här kommer min book haul med böcker från jul (bättre sent än aldrig) och några rec-ex som droppat in de senaste veckorna!

     


 Första bilden är på Det handlar om dig av Sandra Beijer som jag fick av en vän i julklapp. Ser jättemycket fram emot att läsa denna nu efter att jag läst Allt som blir kvar! På andra bilden är de inslagna paketen jag fick från min secret santa - och visst är de så himla fint inslagna!? Bilden under är på vad jag faktiskt fick (+ freaking Harry Potter strumpor, ett par för varje elevhem! Är helt förälskad! Fick tyvärr inte med dem på bilden eftersom de var i tvätten när jag tog fotot hehe). Böckerna är Holding Up the Universe av Jennifer Niven och Rebel of the Sands av Alwyn Hamilton. Holding Up the Universe har jag redan läst och den var toppenbra! Rebel of the Sands har jag påbörjat lite smått, och än så länge gillar jag den verkligen. Hur som helst var det superkul att vara med i TBTB Secret Santa, och jag planerar definitivt att försöka vara med i år igen!

     

På de sista bilderna har vi de två rec-exen jag har fått hem under Januari! Böckerna är Dödens märke av Veronica Roth och Ordbrodösen av Anna Arvidsson - båda var/är jag extremt taggad på! Har redan läst Ordbrodösen och den var sjukt bra. Dödens märke håller jag på att påbörja just nu, så håller er uppdaterade. Men den verkar toppen!

Har ni läst någon/några av böckerna? Vad tyckte ni om dem? Berätta gärna i kommentarerna!

Kram
Kimberly

2 kommentarer:

  1. Vad kul med secret Santa! Holding up the universe vill jag läsa sååå mycket *.* Ordbrodösen verkar så bra, ska också läsa den snaaart :')

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var jätteroligt! Tycker om såntdär, när massa personer kommer samman för att de har ett gemensamt intresse och gör saker för varandra. Holding Up the Universe var jättebra! Inte riktigt lika bra som Som stjärnor i natten enligt mig, men fortfarande superfin! Tyckte verkligen om karaktärerna :') Åh ja det borde du, så fantastiskt bra!

      Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: