tisdag 22 mars 2016

Läsutmaning i Påsk!

Hej på er! Tyvärr blir det inget Top Ten Tuesday inlägg idag, pga att det bara är alldeles för mycket på gång idag (kanske kommer senare i veckan dock!) men jag tänkte i alla fall tipsa om Mias Påskutmaning som jag tänkte delata i nu i påsk!

Utamningen håller på mellan ondagen den 23 och annan dag påsk (måndag den 28) och går ut på att man ska försöka så många sidor som möjligt helt enkelt. Vill ni veta mer kan ni klicka in er HÄR.

Här är böckerna jag tänkt läsa i:


Kommer aldrig hinna ta mig igenom aldrig, men tänkte fokusera på Harry Potter först, sedan förmodligen Iluminae eller Glastronen! Vi får se hur mycket jag hinner läsa, men mitt mål ligger på 500 sidor och två utlästa böcker, så når jag det är jag definitivt nöjd!

Ska försöka uppdatera lite under läsningens gång också, så får ni se hur det går!

Tänker ni delta, och vad planerar ni att läsa i sådanna fall?
Kram
Kimberly

6 kommentarer:

 1. Du verkar ha en väldigt lovande hög med böcker inför utmaningen. Glad läspåsk! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja hade lite svårt att bestämma mig så blev en ordentlig hög, men sen får vi se vilka som hinner bli lästa! Tack detsamma! :D

   Radera
 2. Vad många bra böcker du har valt ut! Glastronen är så bra! Throne of Glass är en av mina favoritserier :) Hoppas du kommer gilla den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, får se hur många som hinns med! Ja, har hört så himla mycket bra om den serien! Så är verkligen jättetaggad på att läsa Glastronen, verkar så spännande!! :)

   Radera
 3. Scarlet säger många är toppenbra, den ska jag läsa snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har faktiskt redan läst den en gång och tyckte väldigt bra om den! Ser fram emot en omläsning :)

   Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: