lördag 19 mars 2016

Gott och blandat #4

Var länge sedan jag körde en gott och blandat nu så kände att det var dags! Här kommer lite blandade nyheter och roliga grejer från bokvärlden!

Först och främst: The Book of Shhh (Safety, Health, and Happiness Handbook) blir en egen bok! Ni Delirium fans där ute vet att genom serien får vi läsa utdrag ur Shhh-handboken, och nu har Lauren Oliver skrivit en fullständig bok fylld av alla regler och faror som kretsar kring amor deliria nervosa. Boken släpps i maj, är 49 sidor och kommer vara tillgänglig som e-bok - och bäst av allt, den kommer gå att ladda ner gratis! Läs mer om boken, när den släpps och hur man kan få tag i den HÄR.


Hittade också det här roliga testet: Questions Every YA Superfan Should KnowSuperkul, även om det inte gick sådär jättebra för mig hehe...

Sedan hittade jag idag även DET HÄR. Tydligen ska Imorgon när kriget kom av John Marsden bli en serie om jag har uppfattat det hela rätt! Har läst alla böcker och älskar dem, men hade ingen aning om att de planerade att göra en serie på dem! Såg filmen baserad på första boken som kom ut 2010 och tyckte om den riktigt mycket, så det var lite när synd att de inte fortsatte att göra film av serien. Men nu får den kanske en ny chans? Lite splittrad över hur jag känner för tv-serien dock, men den blir säkert bra. Läs mer på den officiella hemsidan för serien HÄR.

Tomorrow when the war began - tv-serien - 2016:


Tomorrow when the war began - filmen - 2010


Vad tycker ni om det här nyheterna? Tomorrow when the war began som serie och The Book of Shhh blir publicerad! Tycker det är superroliga nyheter!

Kram
Kimberly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: