måndag 14 november 2016

Månadsrapport: Oktober 2016

Så, oktober blev kanske inte min mest lyckade läsmånad någonsin. Jag läste en bok. En. Men, å andra sidan antar jag att en bok är bättre än ingen?

Totalt utläst: 1
Böcker på svenska/engelska: 0st/1st
Påbörjade böcker: Glassvärdet
Bästa bok: Ja jag har ju bara en att välja på, så Furthermore
Störst överraskning: -
Störst besvikelse: -Furthermore av Tahereh Mafi


Kommentar
Well, som sagt, inte det bäste jag åstadkommit. Å andra sidan, stolt över att jag tillslut tog tag i det hela och läste ut boken istället för att bara inte läsa. Någonting fick jag ju gjort i alla fall, men en bok är ju inte direkt något att skryta med. Men, men, bättre lycka nästa månad. 

Planer för nästa månad:
Läsa 4 böcker. Mitt mål är att avsluta 4 stycken böcker i november. Kommer det hända? Vem vet, vi får väll se (med tanke på att halva månaden snart gått redan och jag enbart avslutat 1, så ser det ju inte så ljust ut hehe). Men det kanske går. Just nu känner jag såhär: Bättre att satsa högt än att inte satsa allt, och med tanke på att jag redan avslutat en bok i november kan det omöjligt gå sämre än i oktober. Och det är ju alltid något. 

Hur har oktober varit för er?
Kram
Kimberly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: