lördag 16 januari 2016

Årets första köpta böcker - bookhaul #7

Precis efter nyår bestämde jag mig för att beställa hem lite böcker, men pga alla röda dagar tog det en hel massa tid innan de kom hem till mig, men så i tisdags dök de äntligen upp!


Jag ser jättemycket fram emot att läsa alla de här böckerna! Speciellt Jojo Moyes och Lucy Dillon (som dessutom var på rea!) är jag supertaggad på att få pröva på och har velat läsa The Strange and Beautifyl Sorrows of Ava Lavender hur länge som helst, så ska bli jättekul att få plocka upp den med. Har tjuvläst lite i prologen redan och låt mig bara säga: Jag har aldrig läst något liknande! Jag kan inte vänta tills jag har läst ut några av alla de böcker jag håller på med för tillfället så jag kan plocka upp den!!

Efter att klickat hem de här böckerna från adlibris och bundit mig själv till att leva fattigt resten av månaden lovade jag och svor att inte köpa några fler böcker förens bokrean... Det höll ju sådär.


Redan innan böckerna hann komma hem till mig gick jag på Ica förbi massor av storpockets till priset av 49kr så då kunde jag ju bara inte låta bli att köpa Tango för vilsna själar. Åh som jag har velat läsa den (skrev ju till och med om den i Nyårslöftestaggen). Men nu är det slut. Inga mer bokköp - enbart bibliotekslån fram till bokrean. Så det så. 

Har ni köpt hem några böcker i år eller försöker ni också hålla er och kanske vänta in bokrean? Och har ni läst någon av böckerna ovan får ni jättegärna berätta vad ni tyckte nedan i kommentarerna!

Kram
Kimberly

PS förlåt för det superdåliga ljuset i bilderna, jag är verkligen ingen mästerfotograf. 

4 kommentarer:

 1. Rött uppror, Scarlet, och båda böckerna av Lucy Dillon tycker jag jättemycket om! The Strange and Beautifyl Sorrows of Ava Lavendel vill jag gärna läsa, den verkar så bra :) Hoppas du gillar dina nya böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter positivt, ser fram emot att läsa dem! Ja eller hur, har hört så mycket bra om den! Tack :))

   Radera
 2. Älskar Lucy Dillon! Väntar med späning på hennes nya bok som snart kommer ut! :) Tango för vilsna själar läste jag aldrig ut, jag tyckte inte alls om den, men det är hennes första bok och den är inte alls lika mysig som de andra =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ser verkligen fram emot att läsa något av henne! Men åh vad synd att du inte gillade Tango för vilsna själar, får hoppas på det bästa när jag läser den sen :) Någon speciell bok av Lucy Dillon du tyckte bäst om?

   Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: