tisdag 6 september 2016

Top Ten Tv shows I wish never got cancelled

Hej på er! Tisdag idag och - äntligen - ett Top Ten Tuesday inlägg! Åh, har saknat dessa, men har inte känt att temana har varit så lockade de senaste veckorna. Men denna vecka är temat tv-serier vilket jag tycker är superintressant! Jag har valt att lista 6 bra serier jag inte tycker borde ha blivit nerlagda så tidigt som de blev (abc-family - ursäkta, freeform - jag tittar på dig). Vill också passa på att påpeka att detta är serier jag har sett hela vägen fram tills att de blev nedlagda. (När det står Freeform/abc-family är det för att kanalen/producenten idag heter Freeform, men hette abc-family när serien släpptes och blev nedlagd)

Castle abc:
Okej, efter åtta säsonger är det kanske lite svårt att säga att Castle blev nerlagt för tidigt. När den senare kalvan av säsong åtta släpptes kan jag väl erkänna att jag inte satt spänd varje vecka och väntade på nästa avsnitt. Kanske var det på tiden att Castle fick ett avslut. Men samtidigt är det en av mina absoluta favoritserier genom alla tider och jag har sett om många säsonger flera gånger. Den är så mysig och karaktärerna så fina och underhållande att jag verkligen inte hade haft något emot ett par säsonger till. Sådan tur är kan jag ju fortfarande se om de som redan finns igen. 


Chasing Life Freeform/abc-family:
Jag är fortfarande besviken över den här. Chasing Life kommer väldigt högt upp på min lista över favoritserier. Jag följde den slaviskt varje vecka och kunde knappt hålla mig mellan avsnitten. Åh, den är så fin och jag var så känslomässigt investerad i alla karaktärerna att det var nära på att jag föll en tår eller två när beskedet kom. Och jag grät definitivt i det avslutande avsnittet. Chasing Life har verkligen den bästa blandningen av humor och allvarsamma ämnen. Den tar upp så mycket bra, men fick mig ändå ständigt att skratta. Kommer verkligen sakna karaktärerna och är fortfarande ledsen över att det bara blev två säsonger totalt. Kommer definitivt se om denna i framtiden.


Åh, The Carrie Diaries. Har så mycket kärlek för den här serien. Den är så fin och kändes så välgjord. Karaktärerna var verkligen så härliga att följa. Önskar av hela mitt hjärta att den kunde ha fått hålla på lite längre, men ibland blir det inte alltid som man önskar, sorgligt nog. Minns att jag till och med tyckte betydligt mycket bättre om serien än böckerna, och då vet man att den gör något rätt. Recovery Road Freeform:
Även detta en av mina favoriter trotts att den bara hann få en fjuttig säsong på 10 avsnitt. Fick faktiskt reda på att den blivit nedlagd idag, och mitt hjärta brast lite. Kändes som om serien byggde på en sån himla bra ide, och precis som Chasing Life innehöll den en sådan fin blandning av humor och djup. 10 avsnitt är alldeles förlite av denna underbara serie. Har fortfarande inte accepterat det, jag hade bara sådana förhoppningar på Recovery Road. Den kunde blivit så himla bra, eller ja, den är redan himla bra - men den kunde fortsatt att vara himla bra.


The Lying Game Freeform/abc-family:
Äntligen en jag faktiskt kommit över! The Lying Game såg jag för flera år sedan, när jag var kanske typ 14 (jesus, det är ju en hel evighet sedan) och fullkomligt älskade. Hemligheterna, intrigerna - sånt guilty pleasur över det hela. Kanske inte den bästa serien någonsin, men det fanns något över den som gjorde att jag inte kunde sluta titta och är väldigt besviken på att den inte fortsatte minst någon säsong till. Nu hann vi aldrig få något riktigt slut, bara en fet jäkla cliffhanger. Okej, kanske fortfarande är lite, lite bitter. Men bara lite.


Make it or Break it Freeform/abc-family:
Alltså Herre Gud. Jag såg Make it or Break it för första gången för, vad kan det vara, kanske typ fyra år sedan? Sedan dess har jag sett om serien tre gånger. Tre. Så fantastiskt bra är den. Jag kommer bara tillbaka, igen och igen och till denna dag sörjer jag att vi inte fick mer. Den avslutades med en sådan cliffhanger, och av vad jag förstod det var planen att bara ett fåtal avsnitt till skulle släppas som ett avslut på det hela. Men de kom aldrig. Och om någon från dåvarande abc-family (nuvarande freeform) skulle läsa det här: Jag är fortfarande besviken. Jag vill fortfarande veta hur det slutar! De tre säsonger vi gick var i vilket fall som helst helt underbara, rekommenderar starkt.


Honorable mention: Heros (som dock fick typ en fortsättning i form av Heros Reborn, men är fortfarande inte nöjd), Jane by Design (älskade den!), Bunheads (abc-family igen), Twisted (alltså på fullaste allvar, abc-family har ju något problem när det kommer till att inte lägga ner sina serier) och sist men inte minst Star-crossed  (<333)

Vilka serier är ni besvikna över att de blivit nerlagda?
Kram
Kimberly

4 kommentarer:

 1. Håller med om Carrie Diaries. Tyvkte den var dupermysig. Och FREAKS AND GEEKS WHY DEAR GOD ALMIGHTY.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen eller hur!! Har faktiskt inte sett den, kanske något jag borde börja kolla på?

   Radera
 2. Håller också med om Carrie, älskade serien!!!! Hade velat ha typ tio säsonger till...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men visst, den var ju supermysig, och så väl gjord!! Älskade verkligen alla karaktärerna, så hade inte heller haft något emot en hel massa säsonger till :'/

   Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: