söndag 10 april 2016

Läsuppdatering v.14

Hej på er alla! Ännu en vecka har passerat, och tyvärr har det inte blivit mycket läst de närmaste dagarna. Det har hänt mycket, högskoleprov och skolarbeten och lite allt möjligt annat och allt det där andra har resulterat i väldigt lite läsning. Men en bit in i Scarlet har jag hunnit komma i alla fall, och om jag ligger i idag hinner jag kanske till och med avsluta den!

Jag tycker väldigt mycket om Scarlet - trots att det är en omläsning. Jag hade glömt hur bra den här serien är, hur fint sammanvävda de gamla sagorna är med den här nya, dystopiska, världen Marissa Meyer presenterar oss för. Så spännande! Ser verkligen så otroligt mycket fram emot Cress efter att ha avslutat denna!

Säsongs finalen av Shadowhunter släpptes den här veckan också, vilken var... intressant. Ärligt talat vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om serien. Jag både älskar och hatar den. Tänkte att jag kanske ska skriva en liten sammanfattning på mina tankar om säsong 1 nu säsongen är avslutad, om jag får tid. Vi får väll se. Serien blev åtminstone bättre ju längre den pågick, och tycker alla skådespelare gjorde sina roller betydligt bättre fram emot slutet, vilket var positivt i alla fall. Och åtminstone har serien lyckats skaffa sig en så stor publik att vi får en säsong 2, så vi får hålla tummarna för att den blir bättre.

Och på tal om säsong 2, så släpptes det första avsnittet i säsong 2 av Outlander i går! Så himla taggad, ska försöka se det ikväll! Åh Outlander är verkligen en av mina favoriter, så kul!


Hoppas ni alla har haft en bra vecka, och att ni har en mysig vecka framför er. Min kommer bli ganska tuff - ska bland annat hålla två stycken tal i skolan, vilket jag inte ser fram sådär allt för mycket emot. Men det blir nog bra, och förhoppningsvis hinns lite läsning med också!

Ha det bra!
Kram
Kimberly

2 kommentarer:

 1. Åh Outlander är så bra! Har dock inte sett klart första säsongen än haha. Du får säga vad du tycker sen! Kram Sylvia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja elle hur tycker jättemycket om den! Vi får diskutera nästa gång vi ses :)

   Kram!

   Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: