måndag 12 september 2016

Bokbloggsjerka 9 – 12 september: Födelsedagar

Tänkte att jag skulle ta och svara på veckans bokbloggsjerka som jag vanligtvis gör på måndagar. Denna gång ställer Annika denna fråga:

Har du några ”bokliga” minnen av en födelsedag som ligger dig extra varmt om hjärtat? Hur skulle en perfekt födelsedag kunna se ut om du fick bestämma? Eller har du något annat att berätta som är kopplat till en födelsedag (antingen riktig eller fiktiv)?

Min perfekta födelsedag?

Jag har ingen aning. Faktiskt ingen. Jag tror att jag skulle vilja ta den lite som den kommer. Men kanske något i stil med att vakna upp och ha en mysig frukost med familjen, sedan spendera dagen åt att göra något jag verkligen tycker om och slutligen fira med typ middag med vänner eller liknande? Det viktigaste är att jag spenderar den med personer jag älskar, och gör saker jag gillar - och äter något gott! - annars är det inte så noga.

Har dock alltid önskat mig att någon ska överraska mig på något sätt, med typ en överraskningsmiddag eller en överraskningsfest. Jag vet att det låter lite corny, men skulle vara så fint om vänner och familj liksom gick samman för att ordna något fint firande, utan att jag var inblandad och planerade det hela. Skulle vara en sådan kul överraskning!

När det gäller bokliga minnen finns det inte så mycket, utom en del böcker jag fått på födelsedagar som står ut. När jag fick Harry Potter boxen av mina föräldrar t.ex eller när min mormor gav mig Alla själars natt <3

Sådär, ganska kort inägg från mig idag. Är så obeskrivligt trött - trotts att jag hade lång sovmorgon idag pga började inte skolan förens 12. Så nu ska jag gå och fortsätta plugga lite matte. Men efter det kan jag kanske lägga lite tid på att kolla lite på Supernatural och sticka innan det är dags att gå och lägga sig!

Glad måndag på er!
Kram
Kimberly

4 kommentarer:

 1. Överraskningar på födelsedagen är alltid välkomna!

  SvaraRadera
 2. Det låter kul att bli överraskad men allt lite läskigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja men visst, lite läskigt när man inte vet vad som kommer hända liksom. Kan ha lite kontrollbehov, så blir lite stressad när jag inte riktigt vet vad som är pågång - men samtidigt så himla kul och härligt att bli överraskad! Så fint om folk faktiskt gick samman och planerade något för din skull liksom :)

   Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: