måndag 26 september 2016

Lite tankar och bilder från bokmässan 2016

Bokmässan. Vilket härligt event. Det är något speciellt över att vara på ett och samma ställe med tusentals andra som alla delar ett gemensamt intresse. Det är ganska så häftigt ändå. Visst blev det trångt och svettigt och var ibland till och med svårt att ta sig fram, men framförallt så var det häftigt. På det, lägg till böcker överallt, författare överallt, massor av små roliga bokrelaterade saker och en del ganska så bra priser på böcker, så har ni bokmässan. Sen fanns det ju en del mer negativt som superlånga köer (för det mesta) om man ville få något signerat, långa köer till toaletterna (fast vi lyckades faktiskt hitta en med knappt någon kö till alls!), tungt att bära runt på alla böcker man köpt, så stort att det ibland kunde vara ganska svårt att hitta och väldigt hög ljudnivå, ofta med ett flertal författarintervjuer igång samtidigt på olika håll. Men i det stora hela spelade allt det ändå inte så stor roll. Det viktiga var stämningen, sällskapet böckerna och bara hela grejen. 

Jag ser redan fram emot att komma tillbaka nästa år igen. 


Två bilder från själva mässan, starring min kompis Lovisa som jag åkte ner med!


En bild från vår kvällspromenad i Göteborg kvällen innan mässan (bara för att den var så fin) och så tre av mina inköp! Stanna av Flora Wiström, Allt som blir kvar av Sandra Beijer (signerad!!!) och en tygkasse från The English Bookshop (för att det var två för tre och för att den var så himla söt)!


Mina två andra inköp från The English Bookshop: The Land of Stories, The Wishing Spell av Chris Colfer och Furthermore av Tahereh Mafi. Sen så införskaffade jag också Tredje principen av Anna Jakobsson Lund på mässan! Anna signerade dessutom boken och jag fick tillfälle att prata lite med henne också, riktigt trevlig!

Var ni på bokmässan? Hur hade ni det?
Kram
Kimberly

1 kommentar:

  1. Å vad fina köp! Omg att få Allt som blir kvar signerad, vill ju också! Och å du köpte Trefje principen - så kul! Hoppas du gillar den :')

    SvaraRadera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: