måndag 19 september 2016

Tagga BOKMÄSSAN!!

Snart så smäller det! Om bara några dagar så kommer jag att sitta på tåget ner mot Göteborg för att gå på bokmässan!
       Hur awesome är inte det!? Är så sjukt taggad!!
       Det kommer dock bli en ganska kort vistelse. Jag och en kompis åker ner efter skolan på fredag så kommer fram hyfsat sent på kvällen så då är planen typ att åka till hotellet, sova och sedan vakna upp tidigt på lördagen för göra oss i ordning, äta hotellfrukost (!!) och sedan bege oss till BOKMÄSSAN. Efter att sedan ha irrat runt där bland montrar i några timmar så tar vi tåget hem igen på lördag eftermiddag/kväll, och så kommer den resan vara över på knappt mer än ett dygn. Men roligt ska det bli!
       Än så länge vet jag inte riktigt vilka program jag kommer att kolla/gå på - och jag kommer inte delta i några bloggträffar eller liknande. Detta är min första gång på mässan och är allt lite nytt för mig, så det här är mest som en testrunda för att se lite hur det är och fungerar - vilket förhoppningsvis kommer leda till att jag sedan komma tillbaka till mässan flera gånger efter det här!
       Men nu vill jag gärna ha massor av tips från er eftersom jag är helt ny på det här!! Berätta: Vad finns det för guldkorn på mässan, vad ska jag hålla utkik efter och vad ska jag undvika? Har ni tips får ni jättegärna lämna dem i kommentarerna så skulle jag bli supertacksam!
       Åh, ska bli så kul!

Kram
Kimberly

2 kommentarer:

  1. Om jag var där hade jag bombsäkert kollat Sandra Beijer och Flora Wikströms snack på lördagen, samt köpt ett seriealbum av serietecknare som är där och signerar pga de brukar rita <3 hade även köpt Enda vägen i Annorlunda förlags monter men du har kanske inte läst de tidigare? Köp första isåfall! Hade även köpt något hos gilla böcker samt överhuvudtaget njutit av stämningen. Lovar att du får det underbart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, tack så jättemycket för tipsen!! <3 Är verkligen supersugen på lyssna Sandra Beijer och Flora Wikström, så det ska jag definitivt försöka pricka in! Annorlunda förlags monter låter också som något jag borde svänga förbi - har inte läst de tidigare böckerna men har velat göra det ett bra tag nu, så kanske ska passa på! Och ska verkligen ta chansen å njuta av det hela! Tack! :)) Du ska inte till mässan i år?

      Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: