söndag 23 oktober 2016

Läsuppdatering v.42

Godkväll!

Vet ni, nu på senaste tiden har det nästan börjat kännas lite onödigt att skriva de här läsuppdateringarna, för jag läser ju inget! Hela oktober har jag hållit på och kämpat med Furthermore, och än så länge är den fortfarande inte utläst (det positiva: jag har åtminstone bara 80 sidor kvar, så den kommer bli utläst innan november i alla fall).

Jag kanske har hamnat i en lässvacka. Det kanske är det som händer. Jag vet inte, för jag vill läsa, Furthermore är bra - ändå så bara händer inget, och jag blir nästan lite stressad för det finns så många andra böcker jag också vill läsa som bara ligger och väntar - men jag kan ju inte börja på dem innan jag är klar med Furthermore. Kanske är just det problemet. Den där högen som bara väntar. Jaja, nu ska jag hur som helst läsa ut Furthermore, jag är ju nästan färdig, sen får vi se hur det blir med högen.

Och nu när vi väl är inne på ämnet hur lite jag läser kan jag ju lika gärna erkänna hur extremt långt efter jag ligger efter med mitt Goodreads mål: 7 böcker. 7 böcker och bara lite mer än två månader av det här året kvar. Totalt måste jag då hinna läsa 17 böcker på 10 veckor. Det kommer inte hända. Eller ja, man ska ju aldrig säga aldrig, men det kommer med absolut mest troligen inte hända. Så gick det med det målet.

Om ni vill ha en liten livsuppdatering händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället. Skolan har faktiskt varit hyfsat lugn den senaste veckan och nästa vecka får vi ju HÖSTLOV (eller ja, vi måste gå större delen av veckan i skolan först, men sen får vi höstlov)! Mindre positivt: Nästa lördag ska jag skriva högskoleprovet vilket jag verkligen, verkligen inte ser fram emot. Men, som sagt, det positiva är också höstlov, så det väger lite tyngre.

Som avslut på denna läsuppdatering får ni en gif på Tahereh Mafi för att hon är min idol. Ha en trevlig vecka!Vad har ni läst den närmaste tiden?
Kram
Kimberly

2 kommentarer:

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: