söndag 7 juni 2015

Kommande böcker: Juni

Kanske är det lite sent för det här inlägget, eftersom vi redan är tre dagar in i juni - men jag ville ändå göra det - med tanke på att jag startade den här bloggen bara för ett par dagar sedan tycker jag det är okej att jag är lite sen.


Så jag har kört igång mitt detektivarbete och försökt hitta alla ungdomsböcker som kommer ut på svenska i Juni. Och det har väll gått sådär - eller så är bara Juni en månad med väldigt få nyutkomna böcker för åldrarna: Unga vuxna på adlibris ej utkomna lista. Men i alla fall det här är vad jag har hittat!

1 Juni: Efter Alaska av John Green:
Jag ser absolut fram emot att få läsa den här boken! Jag älskar Förr eller senare exploderar jag, Pappersstäder var också riktigt bra och detsamma med Den andre Will Grayson (läs min recension om den HÄR). Det finns inte mycket mer att säga än att John Green är en otroligt begåvad ungdomsförfattare!5 Juni: Fallna Änglars Stad av Cassandra Clare:
ÄNTLIGEN! Jag har väntat på den här boken i evigheter, minst ett år vid det här laget! The mortal instruments är en av mina absoluta favoritserier och än så länge har Cassandra Clare aldrig gjort mig besviken! (Läs min recension av första boken i serien HÄR) Jag kan inte vänta tills jag får fortsätta följa med Jace och Clary på deras äventyr!


5 Juni: Se dig inte om av Anne Cassidy:
Jag har inte läst några av Anne Cassidys tidigare böcker, och det här råkar vara en fristående fortsättning på hennes bok En andra chans. Men boken låter spännande och intressant, och Anne Cassidy verkar generellt vara någon som jag uppfattad som en ganska omtyckt ungdomsförfattare så kanske kan det vara värt att ge denna bok en chans.

Vad tycker ni själva om dehär böckerna? Är de något att se fram emot? Och har jag missat någon någon viktig bok som kommer ut i Juni? Kommentera!Kram
Kimberly


2 kommentarer:

  1. Kommer Efter Alaska redan nu? Tack för info! Jag har läst Looking For Alaska (engelska) och blev rätt besviken, om jag ska vara ärlig. Jag är trots det sugen på att läsa den igen och nu på svenska, så det ska jag nog göra. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad synd att du blev besviken men den måste väll ändå varit bra på något sätt om du funderar på att läsa om den? Har du läst något annat av John Green som du rekommenderar? :))

      Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: