torsdag 21 januari 2016

Imorgon: The 5th Wave!!

Så imorgon kommer The 5th Wave äntligen ut i biograferna! Biobiljetterna är redan bokade och imorgon kväll kommer jag sitta där i biosalongen och se Cassis äventyr komma till liv på vita duken!! Åh så taggad, ska bli så kul och hoppas verkligen på det bästa!


Den här veckan har varit galet stressig så känns bra att avsluta den på ett så roligt sätt imorgon. Ska försöka skriva lite vad jag tyckte om filmen också senare i helgen! Tills dess ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen som varit och förmodligen kommer förbli nästa vecka också (kommer även den bli galet stressig), men ska göra mitt bästa för att blogga lite åtminstone (och läsa).

Hur är det med er annars? Planerar ni också att gå och se The 5th Wave? Kommentera här nedan i sådanna fall!!


För övrig såg jag en liten kille sitta och läsa Harry Potter igår på bussen, och det gav mig lite hopp om mänskligheten.

Kram
Kimberly

2 kommentarer:

 1. Är verkligen avis - alltså de verkar inte ens som om de kommer visa den NÅGONSIN här i Finland?!? :(( Men hoppas du får det kul och slappnar av efter din stressade vecka! :)

  Och alltså åh, min lillebror läser också Harry Potter just nu och blir så himla glad av sådant. Fint ju hur det för en samman :')

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men nej, känner med dig det där suger verkligen :( Vi får hoppas att det ändras! Påminner mig så mycket om hur extremt besviken jag var när Vampire Academy filmen kom (har ju läst serien flera gånger) och den släpptes typ ett halvår i Sverige efter premiären (dock var ju filmen inge bra, men det visste jag ju inte då). Var verkligen inge kul, och är ju ännu värre om den inte kommer alls :(

   Tack så mycket hur som helst, hoppas du också får en fin helg :)

   Ja eller hur, gör mig så väldigt glad!!

   Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: