söndag 21 februari 2016

Läsuppdatering v.7

Hej på er! Den här veckan har inte gått sådär superbra läsmässigt. Jag har börjat på Rött uppror av Pierce Brown och sedan förra söndagen har jag kommit hela 122 sidor. Inte överdrivet långt alltså. Av någon anledning kommer jag bara inte in i boken, läslusten infinner sig inte riktigt och jag vet inte varför. Jag ska försöka läsa ut den innan bokrean drar igång nästa vecka i alla fall (jag kommer förmodligen inte lyckas, men det är ju aldrig fel att pröva).

Förutom det så har jag som vanligt kollat på Shadowhunters som var helt okej den här veckan. Inte toppen, men okej. Vidare har det inte hänt så mycket, i skolan jobbar vi med Eurokrisen vilken tagit upp större delen av min tid den närmaste veckan och jag kan väll säga så mycket som att samhällsekonomi verkligen inte är mitt ämne. Men så är det ibland.

Hur som helst är imorgon starten på en ny vecka som jag verkligen ser fram emot av två anledningar: 1) Det är sista veckan innan SPORTLOVET!! 2) Äntligen så startar BOKREAN! Och så kommer jag få hem de böcker jag redan förhandsbeställt! TAGGAD! Och, om man ska lägga till en tredje orsak, så blir det sista veckan vi jobbar med samhällsekonomi, vilket är ganska så skönt det också.

Nu ska jag ta mig an Rött uppror igen. Vi får väll se hur det går, håller er uppdaterade! Tills vi hörs nästa gång: 


Hur har er vecka varit?
Kram
Kimberly

2 kommentarer:

  1. Jag älskar Rött uppror ( och även uppföljaren ) men det går inte att komma ifrån att den är riktigt rörig. Det händer massor, är massor av karaktärer, grupper, färger osv osv, så det är inte konstigt om man inte fastnar. Är man i fel läsmode är det här nog en bok som är svår att komma in i på rätt sätt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det där håller jag verkligen med om! Kändes nästan som om du satte ord på mina tankar, rörig var ordet jag var ute efter! Jag tycker egentligen verkligen om själva berättelsen, och världen den utspelar sig i, men som du säger händer det så väldigt mycket och för tillfället läser jag nästan bara i korta stunder här och där och då blir det lätt så att man inte riktigt kommer in i den. Men förhoppningsvis ändras det snart :)

      Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: