torsdag 1 oktober 2015

Månadsrapport: September

Så September är över... gillar att det är höst ute, men ser inte fram emot mörkret och kylan som bara verkar trappas upp för varje dag som går... inte heller skolarbetet som bara verkar växa och växa. Aja snart är ju höstlovet (om man kan definiera snart som om en månad, men jaja. Man får väll försöka se ljuset vid horisonten om vi säger så)

Totalt utläst: 4 böcker
Böcker på engelska: 1 bok
Antal sidor: 1549 (+250)
Påbörjade böcker: Sista riket av Brandon Sanderson (250 sidor)
Bästa bok: Måste säga Since You've Been Gone, älskade den!
Störst överraskning: Får nog bli Since You've Been Gone på den med :))
Störst besvikelse: Den unga eliten var nog den bok som hamnade längst ifrån mina förväntningar även om Röd drottning inte är allt för långt efter, och detsamma med Beautiful Disaster tyvärr.
Sammanfattning:
Tycker September ändå har varit en bra månad med tanke på att det är den första hela månaden jag har bokbloggat parallellt med skolan (började ju bokblogga på sommarlovet). Så även om jag inte fått lika mycket läst som de andra månaderna har det ändå varit ungefär en bok på 300 - 450 sidor i veckan (sen får vi inte glömma att jag är ca 250 sidor in i Sista riket också!). Många av böckerna dock - 3/4 - har inte riktigt levt upp till mina förväntningar vilket har varit lite synd, men alla fyra har ändå varit väldigt bra böcker så är nöjd trotts allt. 

Hur har September månad gått för er andra?
Kram
Kimberly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: