söndag 20 mars 2016

Läsuppdatering v.11

Hej på er kära läsare! Den här veckan har varit en stressig vecka, men det har också hänt mycket kul! Och, bäst av allt, nu är det bara en vecka kvar innan påsklov! Ska bli så härligt!

Den här veckan har jag hur som helst läst ut Livet efter dig av Jojo Moyes som verkligen är en superbra bok! Ska försöka skriva en recension så snart som möjligt, men tyckte verkligen om den jättemycket! Kände mig helt slut när jag läst ut den på grund av alla känslor så fick plocka upp Harry Potter and the Chamber of Secrets för att få något lite mer lättläst (men mer om det imorgon när jag skriver om veckans bokbloggsjerka som handlar om just bookhangovers!)

Annars har det inte hänt så mycket spännande läsmässigt den här veckan. Jag har inte ens sett veckans Shadowhunters avsnitt :( Men så går det ibland.


Hur har er vecka varit och vad har ni fått läst?
Kram
Kimberly

2 kommentarer:

  1. Har inte heller hunnit med Shadowhunters :( funderade dessutom också idag på att läsa lite Harry Potter pga vet inte vad jag ska göra med mitt liv och läsande eftersatt ha sett The Notebook haha ... blev liksom också helt slut av den, pga THE FEELS! Och åå, måste läsa Livet efter dig någon gång, verkar så braaa :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måste faktiskt erkänna att jag aldrig har sett (eller läst) the Notebook, men den verkar så himla bra så måste verkligen ta och göra det snart! Och livet efter dig är verkligen jättejättejätte bra! Kanske en aning trög i början, men så himla värd det i slutet, är en sådan fin historia!! :)

      Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: