torsdag 31 mars 2016

Sammanfattning: Läsutmaning i Påsk!

Hej på er! Nu var det ju några dagar sedan Mias påsk-läsutmaning slutade, så här tänkte jag försöka sammanfatta hur det gick och vad jag läste!

Onsdags28 sidor i Harry Potter and the Chamber of Secrets
Torsdags39 sidor i Harry Potter and the Chamber of Secrets och 46 sidor i Illuminae 
Fredags: 210 sidor i Illuminae
Lördag:194 sidor i Illuminae
Söndag: 149 sidor i Illuminae (avslutad) och 46 sidor i Glastronen.
Måndag: 100 sidor i Glastronen.

Totalt:
Avslutade böcker: 1
Antal lästa sidor: 812


812 sidor är jag väldigt, väldigt nöjd med! Över förväntan med tanke på att jag knappt läste något i onsdags alls, och inte mycket i torsdags heller! Mitt mål låg på 500 sidor, och det överskred jag med en redig marginal.

Mitt andra mål var å andra sidan att läsa ut två böcker, vilket jag inte lyckades göra. Jag valde ju att lägga ner Harry Potter and the Chamber of Secrets för att påbörja Illuminae. Å andra sidan är jag ändå ganska nöjd eftersom Illuminae är ca 600 sidor, och jag utöver den ändå han komma en tredjedel in i Glastronen.

Allt som allt hann jag med väldigt mycket rolig läsning mitt i allt påskätande och alla släktingbesök och det är jag supernöjd med! Det var toppenkul att delta, och ett tack till Mia som höll i den här fina utmaningen!

Hoppas ni alla också hade en mysig påsk och mycket trevlig läsning gjord!

Kram
Kimberly 

4 kommentarer:

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: