onsdag 4 maj 2016

Book Haul: April 2016

Hej på er! Har pratat lite om en Book Haul den senaste tiden, så här kommer de böcker jag har införskaffat mig de närmaste veckorna!

Först och främst så var jag och lånade lite böcker på biblioteket för ett par veckor sedan! Båda har jag velat läsa jättelänge och Dumplin' är till och med redan utläst - kan vara bra att tillägga att den var superbra också.

Dumplin' av Julie Murphy
Ljug för mig av Becca Fitzpatrick

Sen har jag köpt lite böcker också! Dels så beställde jag lite böcker från Bokus eftersom de hade två klassiker för 99kr - och så kunde jag inte hålla mig från att klicka hem The Elite också (som redan är utläst och som var jättebra). I början av april var jag dessutom på Ica och hittade några överblivna böcker från bokrean, så då fick jag med mig en bok hem därifrån också!


Wuthering Heights av Emily Brontë
Pride and Prejudice av Jane Austen


Mitt liv & jag av Cecelia Ahern
The Elite av Kiera Cass

Sen fick jag också hem ett par recensionsexemplar från Affront och Modernista:

Fjärilarnas stad av Ingrid Remvall
Jag utan dig av Kelly Rimmer

Vilka böcker har ni fått hem den närmaste månaden?
Kram
Kimberly

4 kommentarer:

 1. Å vad somriga bilder! <3 och guuud vad snygga klassiker!?! Förstår dock inte hur man ska kunna välja vilken utgåva en köper pga finns SÅ många snygga ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, tycker det är jättekul att kunna vara ute lite i solen och fota! <3 Jag vet!! Blev väldigt nöjd med framsidorna till dessa, men är ju så svårt eftersom det fins så många! Nu passade jag ju på lite just eftersom de var rea, annars hade jag nog haft mycket svårare att välja hehe ;)

   Radera
 2. Wuthering Hights har jag velat läsa jättelänge! Du får säga vad du tycker sedan! Pride and prejuctice har jag sett på film tror jag så den kan jag tipsa om! Kram Sylvia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul, är jättespänd på båda! Lite rädd att jag ska tycka språket är lite svårt bara, men hoppas det går bra! Absolut, säger till så fort jag läst ut någon av dem :) Kram!

   Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: