söndag 8 maj 2016

Månadsrapport: April 2016

Nu har det gått över en vecka sedan vi lämnade april bakom oss och klev in i maj så kände att det var på tiden för mig att dela med mig av aprils månadsrapport!

Totalt utläst: 6
Böcker på svenska/engelska: 5st/1st 
Påbörjade böcker: Jag utan dig och The Kiss of Deception
Bästa bok: Dumplin' eller The Elit, älskade de båda så mycket
Störst överraskning: Dumplin'
Störst besvikelse: Kanske Glastronen, för jag hade trott att den skulle vara annorlunda. Eller kanske Fjärilarnas stad och Athena eftersom de inte riktigt visade sig vara så bra som jag hoppats på. 



Kommentar
Jag har både läst jättebra och mindre bra böcker i april, men överlag är jag ändå nöjd. Dessutom har jag hunnit läsa mycket! Vad som å andra sida känns lite mindre bra är att jag enbart har hunnit recensera hälften av alla böcker, så det blir något jag får jobba med den i maj!

Planer för maj:
Läsa ut Jag utan dig av Kelly Rimmer och även The Kiss och Deception av Mary E. Pearson. Sen får vi se vad det blir. Kanske Ljug för mig av Becca Fitzpatrick eftersom den ska tillbaka till biblioteket om ett par veckor, eller Blunda och hoppa av Sarah Dessen, för är sååå sugen på något somrigt nu när det fina vädret är här! Och så ska jag passa på att njuta av solen så mycket som det bara går!

Hur har eran månad varit?
Kram
Kimberly

2 kommentarer:

  1. Verkar ändå ha varit en bra månad :) i maj ska jag försöka hinna med iallafall Glastronen och Ceremonin - och förhoppningsvis första Game of Thrones också, trots att det är sjukt lång ... och det där med att njuta av solen låter ju inte heller så tokigt ;D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh Glastronen tyckte jag väldigt mycket om och The Selection/Cermonin fullständigt älskade jag! Hoppas du tycker om dem! Game of Thrones har jag också funderat på att läsa, men just eftersom de är så långa är jag rädd att de ska vara lite sega, men vi får väll se - ska försöka ge dem en chans i sommar när jag har lite mer tid över :) Eller hur älskar att vädret äntligen börjar gå mot sommar!!

      Radera

Senast publicerat:

Mjölk och honung av Rupi Kaur

Titel : Mjölk och honung Originalets titel : milk and honey Författare : Rupi Kaur Antal sidor : 204 Serie : - Förlag :  Mima Förlag ...

Populära inlägg: